Browse Instagram content with EffortLinks

#igers medias

@alexmyvegas
03:00 AM Jan 1, 1970
1
@i.m.vink
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@organicaina
Walaupun sudah lama berada di pasaran, tetapi masih ramai yang belum tahu apa itu #charminggoldserum . Harini aina nak share dekat korang tentang serun viral ajaib ni 😘 . . Ehh kejap kejap. Jangan baca info kat bawah ni. Takut korang terjatuh cinta pulak 🙈 . Jom baca 5 perkara penting tentang CGS ni 😘 . 1. Merupakan serum untuk kecantikan tetapi ada juga yang menggunakannya sebagai penyembuh untuk parut dan luka. . 2. Satu item je. Bukan SET. Bukan SKINCARE. . 3. Serum akan cepat meresap terus ke dalam kulit selepas di calit. Ia akan merawat seluruh kulit wajah yang sensitif dan kusam. . 4. Diasaskan dengan 24k gold yang mampu menegangkan kulit wajah dan membaiki sel sel kulit wajah yang rosak dan sesitif. . 5. Membaiki sel sel kolagen yang berkurangan kerana CGS ni mengandungi vitamin C, supaya kulit kita cantik, cerah, gebu, sihat, awet muda, bebas jerawat dan anjal sentiasa. . ================================= CGS ni sangat multifungsi. Ia menjadikan wanita lebih jelita dan lebih awet muda. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan kecantikan 😘 . . Wasap Aina untuk Aina bantu korang selesaikan masalah kulit wajah korang 😘 . . Wasap Aina atau click link dekat bio ❤ (016 942 7702) #trustedseller  #charminggoldserum #serumajaib #serummurah #organicserum #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #bazaarpaknil #sayajualsayapakai #moodrepublic #igers #miracleserum #berkesan #wdec #vitaminc #aloevera #jerawat #jeragat #parut #aurawhite #kulitkering #kulitcantik #dherbs #putihgebu #organikproduk #serumflawless #flawless #naturalproducts
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@azaezelmelvin
She knows what's up...
05:34 PM Sep 19, 2017
1
@gidoo07
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@enne_sima
Toro sedato. L'uomo che sussurrava sfanculi.
05:34 PM Sep 19, 2017
1
@angeleyedbarb
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@nekocmw
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@coomonaetc
C'est toujours un plaisir de savoir que vous appréciez nos accessoires et en parler autour de vous
05:33 PM Sep 19, 2017
1
@lambertimaurizio
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@aankhosihan
kota ini punya bahasanya sendiri untuk bercerita, bahasa yang tak gamblang dalam rupa kalimat. kadang begiitu gaduh dalam kebiasaan senyap, begitu ramai dalam suasana sepi. kota ini juga punya caranya sendiri untuk menjadi akrab, cara yang tak bisa dijelaskan dalam wujud laku. kadang yang sangat jauh terasa begitu dekat, dan yang dekat serasa begitu jauhnya. so far, it was lovely city!. .. .. .. .. .. .. #solopunya #keratonkasunanansolo #soloku #exploresolo #nature #landscape #landscapephotography #sky #clouds #scenery #silhouette #architecture #heritage #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #JawaTengah #maninframe #manstyle #menfashion #manmodel #traveling #traveler #igers #neverstopexploring
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@pollylouisavigus
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@perempuanselfie
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@havva_teamavatar
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@guiding99
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@hktravelhk
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@fridaae29
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@eway_scholar_new_page
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@unellionur
05:34 PM Sep 19, 2017
0
@puteriyss
if you wanted to do something absolutely honest, it always turned out to be a thing that had to be done alone 💁🍃 . . . . . #travel #holiday #vacation #trip #happy #photo #photography #photooftheday #landscape #view #oldtown #beautiful #vsco #vscocam #instatravel #macau #igers
05:34 PM Sep 19, 2017
0
NEXT PHOTOS

USERS:

Sorry. Noone found!