Browse Instagram content with EffortLinks

#people medias

@arbaj_hrx
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@smpgroup_life
Сегодня всероссийский день молодежи! 👦 Пользуясь случаем, хотим напомнить, что у нас амбициозные проекты и нестандартные задачи,как раз для молодых и решительных людей. 💪📚📩📈📂 Приходите к нам! #smpgroup #smpgrouplife #people #молодежь #работа #бизнес #работавмоскве #деньмолодежи #банк #финансы #финансыикредит #банкличностей #мойдружелюбныйбанк
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@agustinklarik
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@hajje.alel.felah_
Prej kishës në xhami dhe prej xhamisë në varr! U takuam me Shejhun në një hotel të Mekës së nderuar. Patëm shkuar ta bënim Umren. Filluam të bisedonim për shumë të krishterë që kohëve të fundit janë duke e pranuar Islamin. Çdo njeri prej nesh fliste atë që e dinte apo kishte lexuar prej ngjarjeve të tilla. Ajo qe vlen për t’u përmendur në këtë kontest është se ky shejh na tregoi një tregim shumë interesant. Ishte takuar me një imam të Tarablus-it në Libi dhe e kishte njoftuar për tregimin ne vijim: Isha duke u përgatitur për ta falur namazin e sabahut kur jam mu afrua një njeri dhe me tha: Dua të bëhem musliman! I thashë :Ti..Po kush je ti,nga je ti,si,çfarë,kur… Dua ta pranoj Islamin,a mund të më ndihmosh-ia ktheu njeriu. I thashë: Në rregull. Thuaji dy shehadetet Eshhedu En La Ilahe Il-La Allah Ve Eshhedu Enne Muhammedun Resulullah ( Dëshmoj dhe deklaroj se nuk ka zot tjetër përveç Allahut dhe dëshmoj dhe deklaroj se Muhamedi është rob dhe i dërguari i Allahut), pastaj ia mësova formën e pastrimit dhe i thashë : Shko pastrohu! Pasi qe te pastrohesh dhe te marrësh abdes,eja qe te falesh me ne. I thashë: Unë do te pres! U fal namazi. U kthye imami por nuk e pa njeriun dot. Pasi u bën gati për të shkuar imami shikonte ta gjente njeriun kur ja në të dalë një djalosh e lajmëroi se një njeri i zi kishte rënë i vdekur në vendin e marrjes së abdesit. Kur shkoi imami pa se vërtetë ai ishte dhe kishte mbetur në vend i vdekur. O Zoti ynë! Sa vdekje e mire… O Zoti ynë! Sa vdekje e mire… Ky njeri i zi ishte i krishterë dhe punonte afër xhamisë. Ky tregim është i vërtetë dhe ka ndodhur ne vitin 1974. Xhenazen e tij e kishin përcjellë shumë vëllezër muslimanë. #islam #muslim #muslimah #islamic #photooftheday #happy #quran #hollyquran #peace #nowar #people #noracism #together #like #follow #refugeeswelcome #followforlikes #refugee #followforlike #refugees #smileforever #quote #pray #religion #igers #toptags
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@hyd_ka_raja_aur_rani
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@missprissbyginacarmen
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@smexo4y
Интересно при полёте их так же сносит ветром!?🤣🤣🤣 Понравилось? Поставь❤️ 😉и отметь друзей 👫 ✅не забудь подписаться✔️на @smexo4y 😆 🤣 @smexo4y @smexo4y 😂
06:03 PM Jun 27, 2017
1
@therealraffy97
Perché per me era bella Siamo come un orecchino di perla Un cacciavite a stella dentro un sotto sella Ed è come se, dopo anni io non sappia stare lontano da te.⚡💪😍
06:01 PM Jun 27, 2017
1
@chilipepperproductions
PINK! 🌶 Capturing moments since 1954.
06:02 PM Jun 27, 2017
1
@fotografaesse
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@aromadelosandes
Ξ۞ KRAMA YOGA TEACHER TRAINING ۞Ξ Esta es tu oportunidad para certificarte como profesor de yoga en un programa super completo avalado por la Yoga Alliance. Obtendrás las herramientas necesarias para dictar clases profesionales de alto nivel a tus alumnos. Si tu objetivo es interiorizar en tu práctica, este profesorado de proveerá de múltiples herramientas para ir al siguiente nivel. 🕉Valor: 1800 dólares Pronto pago: 1500 dólares (hasta el 15 de agosto) Pago por cuotas: 1950 dólares * Incluye manual, camiseta y certificado de 200 horas yoga alliance Cupos limitados. Reserva de cupo: 500 dólares * No reembolsable 🕉 Seran 200 horas intensivas, divididas en dos módulos, en el horario de 8:30 am a 6 :30 pm. Módulo I: 21-29 Octubre Módulo II: 18-26 Noviembre 🕉 Lugar: Atma Wellness Center (Av. José Pardo 1540, Miraflores) 🕉Más información: ➤http://www.peruyogafestival.com/krama.html ➤Correo: [email protected] ➤Llámanos: 958796927 / 981172 933 #peruyogafestival #acroyoga #partner #partneryoga #vsco #vscocam #vscodaily #yoga #yogaboy #yogagirl #yogagram #yogalife #yogaeverydamnday #yogalove #yogaeveryday #cusco #igyoga #class #practice #inspiration #yogainspiration #yogapractice #yogaaddict #instayoga #all_shots #namaste #clouds #night #people #fitness
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@bethformanphotography
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@alexmikulik
💥ВСЕМ СДАВШИМ И СДАЮЩИМ СЕССИЮ ПОСВЯЩАЕТСЯ😎💥 . Так уж получилось, что я снова ввязался в учёбу, до сих пор не понимаю, «зачем?» и «почему?»🤔 . Всё, ради синего картона, наверное😁 . Но одно в учёбе есть прекрасное — когда ты полностью закрываешь сессию👌 Без хвостов и прочих беганий за преподом🤓 . Я чувстовал себя примерно так😜 . 📣А вы уже закрыли сессию? Как ощущения?😉 . #сессия #универ #экзамен @failru @ptencoff @video_russia @uz_video @ru.vine
06:00 PM Jun 27, 2017
1
@des.insley
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@tam_anc
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@tez_tour_ivanovo
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@sigmarr
06:02 PM Jun 27, 2017
0
@house.of.multifandom
06:03 PM Jun 27, 2017
0
@_popcorn1995_
06:02 PM Jun 27, 2017
0
@sydneyrestaurant
Going Mexican on Come Dine With Me#foodblogger #tv #show #drinks #cooking #recipe #italian #italianfood #people #coffee #coffeetime
06:02 PM Jun 27, 2017
0
NEXT PHOTOS

USERS:

Sorry. Noone found!